Työyhteisöjen hyvinvoinnin tukeminen

Palautuminen ja stressi ovat tämän päivän kestohaasteita. Miten kehosi voi, onko palautumisesi riittävää? Millainen on hyvä työkaveri ja miten jokainen meistä voi vaikuttaa omaan sekä työyhteisönsä hyvinvointiin?

Tämä koulutuskokonaisuus tukee työyhteisöjen ja työntekijän hyvinvointia. Koulutus sisältää teoriaa, oivalluksia tuottavia harjoituksia oman hyvinvoinnin ja työyhteisön hyvinvoinnin tukemiseksi. Koulutuskokonaisuus valmentaa kysymyksillä tarkastelemaan arkeasi, vahvuuksiasi ja työtäsi syvällisemmin.

Koulutus sopii sinulle, joka haluat lisätä hyvinvointia tai kehittää sitä työyhteisössäsi. Se antaa tietoa työhyvinvointiin vaikuttavista kulmakivistä, sekä työyhteisön hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä. Koulutus soveltuu niin työntekijöille kuin esimiesasemassa oleville ja työhyvinvoinnin parissa työskenteleville. 

Koulutukseen sisältyy kolme osiota, joihin perehtyminen vie sinulta noin 2-4 h. Ensimmäinen osio keskittyy omaan työhyvinvointiin osana kokonaisvaltaista hyvinvointia ja toisessa osiossa käsitellään työyhteisön hyvinvointia. Kolmannen osion sisältö on suunnattu erityisesti esimiestyötä tekeville tai esimiestyöstä kiinnostuneille, mutta se soveltuu kaikille työhyvinvoinnin kehittämistyötä tekeville ja edistämistyöstä kiinnostuneille.

Voit halutessasi tehdä kaikki kolme osiota tai keskittyä oman kiinnostuksesi ja tarpeesi mukaan kahteen ensimmäiseen.

Lue lisää

Voit ilmoittautua koulutukseen tästä: